Om oss

Vi som bor i Steffagarden heter Silje og Frode, her bor vi sammen med vår sjarmerende tenåringsdatter Oda og våre 2 kjekke rampegutter Ailo og Odin.

Sammen tok vi veien til Steffagarden en maidag i 2011 og her har vi blitt siden, det må nevnes at Silje har slitt noen par sko her i barndommen. Silje sverget tidlig på at når hun først kom seg bort fra Sunnmøre så skulle hun aldri ha fast adresse der igjen, men det er rart hva en sjarmerende nordlending kan få henne å gjøre.

 

Steffagarden er totalt er på 239 mål og inneholder i tillegg til huset: ett naust, havn med plass til 3 båter, en gammel driftbygning, en lekestue (som min kjære morfar i sin tid bygget til meg <3), en enkel garasje, en fritidsbolig,  i tillegg til masse dyrket mark og ikke minst utmark. I tillegg følger det hytte på fjellet med på kjøpet :)  Eller hytte og hytte, den liten stue uten strøm og innlagt vann, man må gå til bekken for å hente vann. Men alt har sin sjarm!

Steffagarden er under utvikling, i løpet av 2019 vil vi komme med nyheter som gjør det til med enn ett sted å bo. En spennende prosess fremover

 

 

 

Legg igjen en kommentar

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.