Sprekker av stolthet

Disse barna altså, gutta har vært hos tannlegen i dag. Jeg skal ikke skryte av at det var vill jubel på morgenen i dag, så derfor ble all fokus lagt på heller ting som var gøy.

Lillebror Odin skulle først i “ilden”, men redselen slo til og han nekta. Ailo tok saken i egne hender og satte seg i stolen; “Bare se på mine tenner først så Odin kan se at det ikke er farlig”. Og for en modig gutt!! Han har blitt så stor etter at han begynte på skolen! Tannlegen fikk gjort alt hun skulle uten noen protester. Og tilbake til lillebror som fremdeles nekta, men Ailo fikk overtalt han. Med lillebror omsider i stolen så har han storebror ved sin side som holder han i hånden, klapper han på skuldra og forteller hvor modig han er.

Altså, er det rart at hjertet holder på å sprekke av stolthet ♥️

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.