Søndagsturen 4.oktober.

Advarsel! Her kan det tenkes at det kommer litt selvskryt, men jeg må bare!

Jeg er i perioden “gå langt ut av komfortsonen”. I forrige uke ble jeg lokket med på sykkeltur til skolen, jeg tipper på tilsammen 500meter. Denne søndagen hadde rett og slett mannen lovd gutta at jeg skulle også være med på sykkeltur. Og ikke hvilken som helst sykkeltur, vi skulle på turen som gutta har mast om siste året. Vi har vel tenkt at de ikke har vært klar for så lang tur, men sannheten er vel at vi ikke har vært det. Turen denne gangen ble på rundt 12 km. Gutta imponerte meg, vi slet med å holde følge med de. Men jaggu er jeg stolt av meg selv også, bortsett fra den turen til skolen her om dagen så har nok ikke rompa mi vært plassert på en sykkel de siste 10åra iallfall.

Vi har lovd at vi skal gjenta det snart…

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.