Ta opp tråden

Jeg har vært frem og tilbake med meg selv de siste mnd om jeg skal dra frem skrivekløen og skrive noen ord her i blant. Jeg har selvsagt skrevet lister med fordeler og ulemper. Fordelene vant. Det blir nok ikke tre innlegg om dagen, men litt oftere enn tidligere må jeg vel få til.

Skolestarteren vår

På mandag har vi skolestarter igjen, vet det er noe “alle” sier, men tiden har gått altfor fort. Jeg syns det var i fjor at jeg gikk å tråkka rundt med keiserarret mitt på magen. Men det har sin sjarm med skolestart også, en helt ny epoke er i gang. Oda starter på siste året på ungdomsskolen, Ailo er førsteklassing og Odin har siste året i barnehagen. Og om tre uker har vi konfirmant, på selveste 16årsdsgen sin!

Ukene er fremdeles hektisk, jobb, familie, hus og uteområde, alt trenger vedlikehold på sin måte. Og jeg gjør så godt jeg kan. Kan forresten melde om forandringer utendørs, tenker at det blir veldig bra med litt nytt.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.