Hvordan gikk utfordringen?

Det har gått lang tid siden mitt forrige innlegg, helt tilbake til oktober. Helt ærlig så skjemmes jeg bittelitt over den delen, men jeg ble tatt av hverdagen.

I oktober ga jeg meg selv en utfordring, en endret livsstil og la meg være ærlig. Jeg skulle ned i vekt. Treningen gikk bra den første perioden, og jeg nådde nok de 50 treningene som var målet. Noen dager var jeg så disiplinert at jeg sto opp grytidlig (mellom 0500 og 0530) for en økt på mølla. Maten har også gått greit, jeg syns nok det ble noe ensformig så middagene ble litt mer som de andre i familien sin. Mange dager ble det til at jeg aldri hadde pause på jobb så det kunne være at jeg kun spiste ett eple, en banan eller en ferdig salat frem til klokken ble middagstid. Men noe har jeg gjort riktig, vekten har gått ned 15kilo. Jeg har fremdeles en vei igjen å gå, men jeg vet jeg kan klare det. Så jeg fortsetter.

Etter jul har hverdagen vært tung med mye unødvendig “bråk”, treningen har gått til h%#$£te, det samme med maten. Men vekta holder seg, jeg går iallfall ikke opp igjen. Og det er jo positivt i seg selv. Jeg satser på at mars vil være måneden der ting retter seg opp igjen, og at jeg får opp gnisten igjen. Jeg savner den, og trenger den sårt. Håper jeg snart får noe annet enn bekymringer å tygge på… samtidig må jeg tenke at det er på denne måten jeg får testet den psykiske styrken min.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.