Hva skjer i mars?

Mars har lenge vært en måned jeg har gledet meg vilt til. Måneden begynte jo helt strålende på søndag med å feire Odin sin 4års dag, han fylte jo år 3.desember så kan vel si det har tatt litt tid. Men førjulstiden var hektisk, men jeg lovte han ett selskap. Og jeg måtte jo ta det før nestemann har bursdag, og det er nå 4.mars. Vi har jo planlagt det i noen uker nå, men først fikk Odin vannkopper. Da ble det 10 dager hjemme for oss to, etter to dager tilbake i barnehagen så fikk Ailo vannkoppene. Han hadde første dag tilbake i barnehagen på mandag.

Å ha en jobben jeg har byr på enkelte goder, en av de er det årlige møtet på Color Line til Kiel hvert år i mars. Jeg fikk litt utfordringer med logistikken så det viste seg at jeg ikke fikk delta i år, men jeg må vel kalle det hell i uhell. På grunn av Corona virus har hele turen blitt utsatt på ubestemt tid. Jeg må jo si det passet meg veldig bra.

En annen ting som skjer i mars er samlingene som jobben har til vakre Sundhågan i Vågå. Ett sted så vakkert at det er som tatt ut fra en eventyrbok, det må oppleves for det går bare ikke ann å beskrive.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.