#gitid – hver dag

Dagen i dag heter “Verdensdagen for psykisk helse”, en dag for påminnelse tenker jeg.

Vi har alle har en psykisk helse, tanker og følelser. Gode og dårlige. Mange av oss klarer å finne en balanse mellom det gode og det vonde. Men for noen så er den balansen vanskelig å finne, det vonde tar overhånd. Alt de ser er bare mørkt. Det er langt mellom gledene, langt mellom lyspunkt. #gitid handler om nettopp dette, bruk noen sekunder av dagen din til å gi noen ett smil, si hei. Kanskje er det nettopp DITT smil som blir noens lyspunkt.

Jeg tror at vi alle kjenner noen som sliter med å finne denne balansen, vi kjenner noen som føler seg alene. Noen som ikke helt finner sin plass, ikke i gjengen eller i samfunnet. Mange holder det for seg selv, det er liksom en tabu å snakke om. Selv om det er så mange som sliter med det så er dette noe man liksom ikke skal snakke om. Jeg mener dette ikke skal ties om, ja til åpenhet rundt det å slite psykisk!

Min oppfordring er å ikke gjør det bare på denne verdensdagen, gjør det HVER dag. Gjør en innsats for å gi noen en bedre dag!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.