Er jeg den eneste som har gjort dumme ting?

Ja noen ganger lurer jeg virkelig, for ja noen ganger føles det virkelig sånn. Jeg prøver ikke rømme fra fortiden, langt derfra faktisk. Hadde jeg ikke hatt fortiden så hadde jeg heller ikke lært av mine feil og heller ikke vært den jeg er i dag.

Noe har jeg nok både sagt, gjort og skrevet tilbake i en tid der jeg mente det, noe mener jeg kanskje enda, men ville kanskje formulert meg på en annen måte i dag enn jeg ville gjort for 5, 10 eller 20 år siden. Jeg har lært at å være direkte kan oppfattes på feil måte, jeg lærer hver dag. Jeg må pakke inn mine ord, jeg må velge de mer med omhu.

Som nevnt tidligere er fortiden en del av min læringsprosess, eller kanskje ett bedre ord er modningsprosess. Jeg har gjort feil, sagt feil, skrevet feil. Jeg har skrevet ting som har blitt misforstått, sagt ting som har blitt misforstått, ja til og med gjort ting som har blitt misforstått. Men jeg har lært, jeg har lært mye om både meg selv og andre. Tidligere har jeg vært en person som alltid har sett det negative i folk så har det vært opptil de å overbevise meg om noe annet, etter mine samtaler med mental coach har jeg lært meg å se mennesker annerledes. Jeg prøver å fokusere på det positive, dessverre har jeg noen ganger gått på en smell der. Men igjen, jeg har lært! Og jeg ser at det er noen mennesker jeg faktisk ikke ønsker å ha i livet mitt, men de som gir meg noe, ja de får bli. Vi snakker ikke materielle ting, vi snakker positivitet, glede, vennskap. De gode egenskapene. De prøver jeg ta vare på.

Men tilbake til de feil jeg har gjort i livet, jeg har gjort mange, og jeg kommer til å gjøre mange flere. Jeg har involvert meg med feil mennesker, jeg har sagt dumme ting, jeg har definitivt gjort dumme ting. Og jeg har gått på mange smeller. Jeg har en fortid. Jeg er menneskelig. Og jeg lærer hver dag.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.