En utfordring til meg selv… og kanskje deg?

Nå i midt-slutten av september en dag då regna jeg meg frem til at det var 100 dager igjen til nyttårsaften, og tenkte da å heller ha ett omvendt nyttårsforsett. Altså gi meg selv en utfordring som varer frem til nyttår, og får jeg inn de gode rutinene så fortsetter jeg etterpå også.

Iallfall denne dagen så tok jeg de berømte før bildene, som jeg sannsynligvis ikke kommer til å dele med så veldig mange. Og la oss si det sånn, skal jeg komme inn i den kjolen jeg håper på til jul/nyttår så må jeg jobbe hardt. Derfor så kasta jeg meg også med på gode super Hilde Madsen sin utfordring med #50førjul, altså trene 50 ganger før jul. Jeg har 9 til nå, men jeg skal trykke inn 50. Men Hilde sin utfordring er jo “bare” trening, jeg tok derfor også kontakt med Elite PT for å få satt opp ett treningsprogram og bedre alternativ til mat. Her er jeg allerede i gang og syns det er utrolig mye godt så gleder meg til fortsettelsen.

Nå er det jo sånn at når jeg deler det her så føler jeg jo litt mer press på meg til å lykkes også. Men jeg har klart det før så jeg må jo bare klare det igjen! Gleder meg til å dele mer med dere fremover av denne prosessen.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.