10 funfacts om meg

Jeg syns i grunnen at jeg har vært veldig åpen om meg selv hele veien, men noe i meg sier at jeg ikke har fortalt hvem JEG er. De som tror de kjenner meg syns jeg er overfladisk, mens de som faktisk kjenner meg vet at jeg er alt annet enn det.

I dag tenkte jeg iallfall at jeg skulle bjuda på:

  • Jeg er oppvokst hos mine besteforeldre her i Steffagarden, en oppvekst jeg aldri ville vært uten.
  • Jeg tar meg god tid til kos med barna om jeg vet det er noen timer til neste gang, uansett om det er legging eller levering i barnehagen. Den største har dessverre blitt for stor, men sniker meg til i blant likevel. At de skal føle seg trygge og elsket er det viktigste.
  • Jeg pakker ALLTID for mye når vi skal på tur.
  • Jeg har tatt utdannelse både innen webdesign, interiør og organisasjon/ledelse. Kunne jo være at jeg fikk bruk for en dag…
  • Jeg leser sjelden bøker, men hører ofte lydbok!
  • Jeg kan oppfattes veldig direkte og kanskje frekk. Ikke med vilje så klart, er bare sånn jeg uttrykker meg. Prøver skjerpe meg!
  • Jeg har hatt timer med mental coach for å bli en bedre versjonen av meg selv!
  • Jeg er rimelig sikker på at jeg har sett Dirty Dancing minst 2000 ganger.
  • Jeg var alenemamma i nesten 3 år.
  • Jeg var samboer med mannen FØR vi ble kjærester.
© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.