Ukemeny uke 32

Som jeg nevnte i går så har jeg jo begynt i ny jobb, da jeg var på 2.gangs intervju til denne jobben så fikk jeg en case på forhånd der jeg skulle holde ett personalmøte om hvordan vi skulle øke omsetningen i butikken. Og en del av det jeg da tok opp var ukemeny!! For jeg som så mange andre vet hvordan dette er å gå å gruble på…

Så denne uken har jeg rett og slett tatt noen valg ut fra Coop marked sin kundeavis siden vi faktisk har mange gode tilbud denne uken.

  • Kjøttkaker med potet og makaroni (-30% på bade kjøttkaker og makaroni)
  • Svinekam på grill med pommes frites og mangosalat (svinekam 49,90 pr kg)
  • Brennsnut (eller kjøttsuppe om du vil), kok kraft på beinet fra svinekam, Suppe og lapskausblanding får du til 16,90, jeg pleier spe på med ferske grønnsaker i tillegg. Lager du lapskaus i stedet kan du også dele rester av kjøttkakene i, i tillegg til sausen.
  • Hamburger (99,90 for 8 stk burgere)
  • Fiskepudding med potet, hvit saus, revet gulrot og appelsinskiver
  • Stekt torsk med potet, rømme, mais og bacon.

Håper du fant noe som falt i smak!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.