Stille sa du?

Det har vært en laaaang pause her, jeg garanterer ikke at det blir bedre heller. Men jeg kan prøve.

Jeg har begynt i ny jobb, det har krevd mye fokus av meg så all min energi har gått den veien. X antall elæringskurs, opplæring, kunnskapsprøve i alkohollov. (Forøvrig BESTÅTT!) I morgen begynner virkeligheten for fullt, hun som har hatt jobben før hadde siste ordinære arbeidsdag i går. Så spennende dager fremover!

Vi har hatt en uke ferie, planen var Dyreparken, men det ble forandringer. Så vi har telta i Strømstad, bodd på hotell i Gøteborg og hytte på Mageli! Oda har vært alene hjemme, og syns det var helt supert! Etter fjorårets bilferie til Nord-Norge tror jeg hun fikk nok av bilkjøring mellom to småbrødre! Hun begynner jo bli stor så valgte å prøve, når det verste som har skjedd er at hun har sittet oppe halve natta så spilt så vil jeg kalle det vellykket!

Vi derimot prøvde oss på både Daftø og Liseberg, jeg er ei super pyse på karuseller og det varmer jo egentlig hjertet mitt å se at gutta IKKE har arvet det etter meg!

Opplevelsene for gutta stopper ikke der, de har også vært en uke på tur alene med pappaen. En uke hos bestemor og bestefar i nord, de trengte nok fri fra meg alle tre.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.