Barnehagestart

Annonse – merkmini.no

Bruk rabattkode: Steffagarden og du får 25% rabatt på din ordre.

Vi er tilbake til vekkerklokke, rutinene er ikke helt inne enda. Men det kommer…

Kvelden i går brukte jeg som enhver kvelden før nytt barnehageår, finne frem klær, merke klær, pakke klær. Vi forbereder oss til årstiden der man egentlig bør ha klær til fire årstider, men jeg velger å vente med ull til etter høstferien.

Nå har jo jeg to gutter å pakke til, noen ganger tror jeg nesten at de skitner seg til mer enn jenter. Når Oda gikk i barnehagen tror jeg at jeg hadde med de samme klær hjem til jul som jeg la fra meg etter sommeren. Med gutta så henger lappen om mer skiftetøy oppe rett som det er.

Til hver av gutta pakket jeg denne gangen:

 • 2 boksere
 • 2 bukser
 • 2 langermede t-skjorter
 • 1 college genser
 • 2 par sokker
 • 1 kortermet t-skjorte
 • 1 shorts
 • 1 caps
 • 1 tynn lue
 • 1 fleecesett

I tillegg har de med yttertøy som vi tar hjem hver fredag:

 • Støvler
 • Regndress
 • Parkdress

Når det gjelder navnelappene fra Merkmini.no så er jeg superfornøyd, og tro meg, det er ikke bare løse ord. Jeg har tidligere dratt lapper ut av filteret på vaskemaskinen og av trommelen på tørketrommelen så jeg har lært, det skal litt til for å imponere meg. Så langt har det ikke skjedd med navnelappene fra Merkmini så til nå så får de terningkast 6 av 6.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.