Velkommen mai

Tenk, vi er allerede i den 5.måneden dette året. De 4 første månedene har bare flydd, likevel føles det godt å legge april bak oss. Ting skjedde i starten av april som fikk meg helt ut av den gode flyten jeg hadde på bloggfronten, men satser nå på å være tilbake.

Til tross for en litt rar og vanskelig start på april så har vi hatt en nydelig måned, kanskje til og med årets sommer var det som viste seg. Jeg har hatt 14 dager i shorts på terrassen, jeg husker ikke at det har vært mellom 20-25 grader i april før. Det var bare helt fantstisk!

Jeg har utfordra meg selv mer denne måneden, jeg har til og med vært på hytta vår på fjellet sammen med mannen og gutta. De syns nok jeg var kjedelig å gå sammen med når de bare måtte vente hele tiden og mannen var sikker på at vi ikke kom til å gjennomføre så til tross for at vi brukte laaaaaang tid og jeg ikke klarte gå på tre dager etterpå på grunn av gangsperre så er jeg veldig stolt over å ha vært der!

Mai kom med alt annet enn “skjønne milde”, det har regnet, blåst, sludda og snødd. Temperaturene har vært nede på 1 tallet, skikkelig guffent! I dag er det fredagsfølelse, litt merkelig i grunn for jeg hadde skikkelig mandagsfølelse i går etter å hatt hjemme hele gjengen på 1.mai. Men i dag er det fredag, og det er pizza ala Steffagarden!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.