Søndag er min planleggingsdag

Jeg er ett skikkelig liste menneske, sånn typ veldig! Søndager setter jeg opp en liste som er for middagene den neste uken, jeg setter opp liste for hvilke oppgaver skal gjøres gjennom den neste uken. På den siste har jeg underliste på hva som bør gjøres og eventuelt kan gjøres.

Om jeg har noen ærend som gjør at jeg ikke er hjemme en dag setter jeg liste over hva andre må gjøre. Skal jeg feks be Oda fikse middagen så skriver jeg til punkt og prikke med klokkeslett på når hva skal gjøres. Og eventuelt oppgaver hun kan gjøre mellom. Nå skal det sies at jeg burde nok være flinkere å ha andre avtaler for i 99% av året så er det jeg som står for middagen, jeg er rett og slett dårlig på å la andre slippe til.

 • På middagsfronten har barna fått bestemme mye denne uken siden de har endel fri og kanskje får jeg storesøster å hjelpe å lage mat, man kan jo håpe! Sånn ser iallfall uken ut foreløpig:
 • Middager:
  • Pannekaker og tomatsuppe
   Kylling Chop Suey
   Stekt torsk med bacon
   Vårruller
   Hamburger
   Pizza
   Hjortekebab

  Hvilken dag som blir hva bortsett fra de to siste bestemmer jeg dagen før. Har funnet ut at det er mest greit for våres vedkommende, særlig de ukene mannen har vaktuke.

  Gjøremål:

  • Jeg har en stor avtale jeg SKAL lande i løpet av uken så kommer til å gå mye tid til å forberede meg til den! Kryss fingre for meg!
  • Brette klær og legge på plass, igjen er dette noe jeg hater så har med å samle seg opp. Tenkte ta det før stabelen blir for stor
  • Trene 3 ganger denne uka, har du forslag til film/serie å se mens jeg går på mølla?
  • Fikse litt i utestua
  • Fikse inngangspartiet
  • Pakke bort siste rest av vinterklær
  • Kjøpe nytt regntøy og støvler til gutta!

  Ting jeg bør få gjort:

  • Gå gjennom Oda sitt skap og se om der er noe som kan taes ut, event noe som trenger å fylles på med.
  • Gå gjennom kurvene til gutta i barnehagen for å se om noe må fylles på.
  • Skru opp en kommode
  • Male en annen kommode
  • Plante litt urter og grønnsaker
  • Skrive liste over innhold i fryser

  © 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.