Små endringer i hverdagen

Denne uka har jeg en målsetting om å trykke til 3×30 minutt på tredemølla, eller det er jo i grunnen ikke snakk om å trykke det inn. Spørsmålet er jo bare å orke, for dørstokkmila er så innmari lang.

  • I dag begynte jeg bra, når gutta var levert i barnehagen var det første jeg gjorde å ta beina fatt og gå litt rask gange på mølla. En episode med Northern Rescue på og plutselig var 45 minutter unnagjort. 15 minutter bonus der altså, i tillegg ble det ca 40 minutt styrketrening hvor jeg pressa meg i alle øvelser. Og jeg trengte det i dag, har så mye tanker som kverner i hodet om dagen så godt å få “ut” litt! Gutta er jo fri fra barnehage resten av uka så da går i grunnen dagene i ett, men jeg har jo noe tid etter at de legger seg. Jeg skal få det til, andre får det jo til så hvorfor skal ikke jeg?
  • Resten av dagen i dag skal gå til forberedelser, jeg skrev jo i går at jeg har ett stort og viktig møte denne uka. Heldigvis har storesøster også fri fra onsdag ettermiddag sånn at hun kan hjelpe til med gutta så jeg kan få gjort en best mulig presentasjon. Jeg er så spent at jeg vet liksom ikke hvilken fot jeg skal stå på.

    Jeg har jo stengt kommentarfeltet her, men fikk ett spørsmål på Snapchat i går om jeg kan dele oppskriftene på middager. Jeg vet liksom ikke helt, er interessen der hos andre? Jeg kan jo kanskje prøve noen dager for å se hvordan det blir mottatt, men tar det som ett prøveprosjekt denne uken i så fall. Jeg er jo ingen matblogger, finnes ikke noe jeg syns er verre å ta bilder av enn mat. Jeg syns det er kjempevanskelig med å legge på fat og ikke minst, hvordan få ett lys inn så det ikke ser tamt, fargeløst og kjedelig ut!

    © 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.