Den nakne sannhet

Uredigert og usminket. Dette bilde delte jeg på Instagram og Steffagardens Facebook-side tidligere i uken med følgende tekst: Se nøye på dette bildet, mange vil nok finne 1000 feil. Jeg kan nevne noen som mange vil finne: bustete øyenbryn, dårlig fargede øyenbryn, mye ettervekst, rynker, arr, sorte ringer under øya, litt tunge øyelokk, ingen falske vipper, stor nese, ingen fyll i lepper, jaggu er det ikke litt skjegg også. Sorte prikker i huden, dobbelthake… ja listen er lang! Men vettu, sånn ser hverdagen ut! Mammalivet, jeg har ikke tid til å stå lenge foran speilet hver dag for å gjøre meg til en person jeg ikke er, dette er meg! Og jeg er god nok akkurat sånn jeg er, uten sparkel, uten ekstra vipper, uten sminke. Skal jeg fortelle noe helt crazy? Jeg har helt egne negler også, og INGEN neglelakk! Jeg vet, helt CRAZY!

Reaksjonene lot ikke vente på seg, i kommentarfeltet hvor fin og naturlig jeg er, men på pm på Instagram… Jeg har ikke ord! En tom profil fant mer enn hva man ser på bildet iallfall, så der var det helt tydelig noen som kjenner meg privat. Og det er helt greit, jeg skjønner at noen kunne ta seg nær av teksten og at den kunne være provoserende. Men det var på ingen måte siktet til noen.Min mening med å poste dette bildet var ikke å hakke ned på de som bruker penger og tid på fillers, vipper og negler, jeg ville heller ikke hakke ned på de som føler at de ikke kan gå på butikken uten å sminke seg. Den eneste meningen jeg hadde med bildet var at det er greit å være sminkefri, naturlig er helt greit det også. Jeg syns ikke jeg ser så verst fresh ut heller til å være sminkefri.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg elsker å gå på spa, jeg elsker å bli dulla med, selv svien i øya etter å farge vipper er grei når man er der. For da har jeg alenetid, det er ingen som roper mamma ditt og mamma datt da, på morgenen har jeg sjelden eller aldri alenetid, det er alltid noen som trenger meg ett sted.

Alt til sin tid, selv om hverdagen kan være travel og slitsom så elsker jeg å være mamma til de tre flotte barna mine og hadde lett ofra absolutt alt for de, så å ofre egentid på badet i hverdagen, null stress!

Og til alle dere der ute, sminke eller ikke, vipper, negler, fillers og alt det der; dere er fantastiske alle sammen. Alle på sin helt egne måte!

Og til alle som ga meg flotte kompliment, TUSEN TUSEN HJERTELIG TAKK! Det varmer mer enn dere aner!

Takk for at du leste!

Klemmer fra Silje

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.