5 ting du må kunne før du kan kalle deg husmor

Hele mitt liv så har jeg hørt setningen; “ja, men det kan jeg jo, jeg har jo husmorskole”. Dette har resultert til at det er enkelte ting jeg “alltid” har trodd at man må kunne, og egentlig så mener jeg vel også at det er en selvfølge.

    Kjøttkaker i brun saus: ja jeg mener at en husmor med respekt for seg selv må kunne lage hjemmelagde kjøttkaker i (hjemmetlaget) brun saus.
    Grovbrød: Du må også kunne få familien din med brød. Jeg baker nok ikke så mye brød lenger, men jeg vet hvordan man baker verdens beste grovbrød.
    Koke egg: jepp, du skal vite når egget er både bløtkokt og hardkokt. (Og nei det skal ikke være så hardkokt at det er grønt)
    Vaske klær: her snakker vi sortering og hor mange grader.
    Vaske opp: Det kan faktisk være at oppvaskmaskinen streiker eller at du er ett sted der de ikke har oppvaskmaskin. Dette lærte vi som grunnleggende i heimkunnskap på skolen: rekkefølgen på oppvasken!! (Jeg skyller like gjerne av alt som skal i oppvaskmaskinen også så slipper jeg grums i filteret)
© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.