Vi flytter fra Steffagarden

For noen vil det kanskje komme som ett sjokk, andre har nok bare ventet på det. Det har vært en lang prosess, men det er ingen hemmelighet at jeg aldri har funnet meg til rette her. Vi har veid for og mot, vi har hatt diskusjoner, vi har tenkt og vi har spekulert.

Vi vet at å finne en eiendom som denne, med de fasiliteter som er her vil være vanskelig andre steder i landet med mindre man har en bankkonto de fleste av oss misunner. Av den grunn velger vi i første omgang å leie ut huset her, om vi i neste omgang kommer til å selge får vi se når vi vet om vi vil trives på vårt nye bosted.

Men før vi flytter må litt arbeid gjøres her i huset, småflikking av lister, maling av stue, salg av interiør og ikke minst en grundig nedvask. Heldigvis har vi frem til 1.juli på å få unna alt.

Når vi nå har kommet til en endelig konklusjon så kjenner jeg at jeg skikkelig gleder meg til å flytte herfra og puste ny frisk luft.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.