Ukemeny – uke 14

Helt og holdent for min egen del så deler jeg nå igjen vår ukemeny, for det første så holder jeg meg mer slavisk til den fastsatte menyen om jeg har delt den med andre. Og for det andre er det så mye enklere å dra frem mobilen når jeg skal se om det er noe som må handles enn å huske den “forhatte” handlelista. Jeg har jo en viss kontroll når jeg ser menyen. Og ikke minst så klarer jeg lettere å holde kontrollene på tidligere uker så jeg kan holde en viss variasjon iallfall fra uke til uke.

Denne uken så ser middag sånn ut:

  • Mandag: Kjøttkaker med potet og makaroni
  • Tirsdag: Svigermor står for torskemiddag
  • Onsdag: Kyllinglår med ris og salat
  • Torsdag: Fiskepinner med potet og rømme
  • Fredag: Taco
  • Lørdag: Hjortebiff med pommesfrites, salat og sopp. Hjemmelaget rødvinsaus.
  • Søndag: Lammelår med ovnsstekte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, skysaus og ripsgele.
© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.