En ny dag på kontoret

Dette høres mye mer seriøst ut enn det egentlig er. Vi har gjort litt forandringer med oppbevaring på kontoret/gjesterommet, så alt som tidligere sto i de åpne hyllene der ligger nå utover gulvet. I dag er den store dagen da dette skal fås orden i. Kjenner jeg angrer litt allerede ettersom værmeldingen sier strålende sol og opp mot 20 grader.

Litt effektivitet så blir det tid til begge deler. Tenkte få vaska terrassen også, da kan vi få hentet hagemøblene når mannen er hjemme fra jobb.

Og siden været er så bra i dag så utgår taco, det blir grilling! Så da bytter vi bare om på fredag og lørdag på menyen! Ingen forandring i handlingen, ingrediensene er det samme, bare tilberedningen som blir litt annerledes!

Nå er det bare å hive seg rundt så jeg kommer meg ut i sola så snart som overhodet mulig!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.