Aprilspøken

Når jeg fortalte mannen om innlegget jeg hadde skrevet så mente han at det der kom absolutt ingen til å tro på, og mange av dere avslørte spøken veldig fort. Men det var også veldig mange som sendte meg melding og lurte på hva som skjer? Noen lurte om vi hadde funnet leieboere, om ikke var de interessert. Og der var til og med noen som lurte om vi hadde fått en prisvurdering.

Jeg valgte å dra spøken helt ut hele dagen, så til og med svigers kom å lurte om vi virkelig skulle flytte. Men nei, vi skal ikke Flytte fra Steffagarden! Fra min side kunne det nok vært en ønsketenkning, for som jeg har vært veldig klar på så føler jeg litt på å “ikke passe inn”. Men igjen så har barna det så bra her og mannen trives veldig så jeg tenker litt at flertallet bestemmer, og det viktigste er faktisk at barna har det bra!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.