5 steder jeg har lyst å reise

Paradisreiser.no

Jeg elsker å reise! Uansett om det er med bil, fly eller båt! Oppleve nye steder, kulturer og puste en annen luft. Det er vel heller ingen tvil i at vinteren i Norge kan bli litt vel lang for ei som elsker sol og gode temperaturer!

Nå er vi jo vanligvis ikke så veldig bortskjemt her på Sunnmøre, men sommeren i fjor var fantastisk. Jeg håper på en skikkelig fin vår og sommer i år også.

Jeg har en hel smørbrødliste med steder jeg kunne tenke meg å besøke, men tenkte dele noen av de som står øverst!

  • Thailand: hvite stender så langt du kan se, sol, varme og palmer, det er jo bare drømmen. I tillegg har jeg veldig lyst å se stedet de spilte inn “The beach”.
  • Maldivene: de kritthvite stendene, den asurblå sjøen, bungalow i vannet, snorkling blant det fargerike sjølivet.
  • Sør-Afrika: Helt enkelt så er det safari som frister.
  • Disneyland: kanskje ikke mest min drøm, men tenk å få ta med barna dit? De hadde vært i den 7.himmel og hva er vel bedre enn at barna har det bra? Kan kanskje kombineres med cruise? Mener jeg har sett det ett sted.
  • Kilmanjaro: Ja det er faktisk en drøm å en dag kunne bestige Kilmanjaro. En veldig egoistisk drøm, men også for å kunne utfordre meg selv til noe absolutt ingen ville trodd jeg kunne gjort.

Jeg har ikke bare dyre ferieønsker, hvite murhus i Hellas står også høyt. Det samme med Kanariøyene, jeg er vel rimelig altetende så lenge temperaturene er greie og solen står høyt på himmelen.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.