Tusen tusen takk!!

Innlegget fra fredag hadde jeg hatt liggende lenge, har vært litt skeptisk til å poste det. Antar at jeg tråkket veldig mange på tærne, men veldig mange har takket meg for å skrive om dette. Og veldig mange har fortalt meg sin historie både på Instagram, men også på mail. Jeg setter så uendelig pris på dere og på tilliten dere viser meg.

Dere som er i usunne forhold, SI FRA! Kanskje tenker ikke partneren din at det er galt siden du har sagt noe om det, uansett fortjener du å bli behandlet skikkelig. Om partneren din ønsker å jobbe med det, og du ønsker å være i forholdet så vet jeg at veldig mange har stort utbytte av parterapi! Det trenger ikke være en negativ greie å søke hjelp, jeg mener det heller er ett tegn på at man virkelig vil få ting til å fungere. En rådgiving til en bedre hverdag for begge parter! Og om man ser det ikke bærer frukter for noen så avslutt forholdet, ingen er tjent med å være ulykkelig for å please andre.

Flere av dere har skrevet om ett tema som kommer en annen dag, enda en ting jeg mener ikke hører hjemme i ett sunt forhold.

Igjen, til alle dere som har vært innom, sendt historier, bare digga at noen tok opp tema eller bare har trykket liker! Jeg digger dere, tusen tusen takk for alle hyggelig ord!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.