Mars – som vi har ventet på deg

Endelig! Husets storebror er nok den som har ventet mest på denne måneden, vi har telt ned siden før jul. Om få dager blir han nemlig endelig 5år! Som han har ventet!

Februar har vært en fin måned for oss, vi har funnet litt mer gode rutiner i hverdagen. Jeg har klart å bli kvitt noen kilo, de har vært seige, men jeg tror jeg fant «oppskriften» som passet meg til slutt. Og tenk, jeg har klart å gå små turer. Noe jeg så på som utenkelig for bare en måned siden! For meg har dette vært en skikkelig opptur! Jeg håper den gode trenden fortsetter på alle vis.

Og husets storesøster, fy søren, hun har hatt skikkelig god driv med skolearbeid i år, og hardt arbeid har vist seg å være verdt det når resultatene skal vises! Vi har grått av glede både den ene og den andre.

Så takk februar, du har vært fin! Vi ses igjen i 2020.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.