Jeg syns selfie er kleint

  • Jeg ble utfordret i forrige uke til å legge ut bilde av meg selv med en presentasjon, men seriøst, jeg syns selfie er bare så utrolig kleint. Og da kommer vi til den store debatten som har herjet landet de siste ukene; KOMPLEKSER!Jeg innser det, jeg begynner bli gammel, jeg har ei rynke her og der. Sorte ringer under øynene. Store shoppingbager under øynene. Hva mange andre legger ut hadde jeg aldri i min villeste fantasi delt, såpass kritisk må jeg si jeg er til meg selv. Men altså, ære være til de som syns det er greit å vise seg, jeg er nok heller den anonyme typen og ikke den “se på meg”-typen som stikker seg ut i mengden.
  • Jeg tar sikkert 100 bilder før jeg finner ett jeg er greit fornøyd med. Riktig lys, riktig vinkel osv. Her er ett utvalg av antall bilder før jeg fant ett som var “greit”.

    © 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.