Det hadde jeg aldri fått lov til!

Du har nok hørt det før, du spør en venninne om hun vil være med ut på byen for en drink eller tre. “Nei, det hadde kjæresten aldri tillatt.” Eller hva med jentetur med Kiel ferga? “Hadde mannen din seriøst syns det var greit? Det hadde jeg aldri fått lov til…” Eksemplene er uendelige…

Jeg spør meg; hva er galt i forholdet om du ikke får LOV til å gjøre noe sammen med en venninne (eller venn for den saks skyld)? Hvor er tilliten? Hvem er det som ikke stoles på, er det partneren eller vennen/venninnen? Joda, mange jenter gir heller ikke kjæresten/ektefellen sin LOV til å gjøre ting sammen med vennene sine! Altså, jeg blir helt matt! Hadde mannen sagt jeg ikke fikk lov til noe så vet jeg seriøst ikke hvor lenge forholdet hadde holdt, en ting er å si at det ikke passer akkurat da, går det å utsette? Men hadde han sagt at jeg ikke fikk lov å dra bort, være med venner osv så hadde jeg vurdert forholdet.

Det at vi ikke legger hinder for hverandre gjør nok også at jeg tror at opp gjennom de årene vi har delt med hverandre så er det ikke mange gangene vi har krangla sånn skikkelig. Vi kan være irritert på hverandre og vi kan diskutere, men sånn skikkelig krangel kan telles på en hånd.

Når jeg først er inne på temaet om dette med å ikke få lov og svarene kanskje begrunnes med; “men h*n prøver seg på deg, h*n vil i buksa på deg”. Hallo i luken, stol da på partneren din! H*n er sammen med deg, og har altså tatt sitt valg! Stol på at partneren din kan si nei! Om ikke tilliten er der, hvor er da ankeret i forholdet?? Tror du at å nekte noen noe gjør ting bedre? Jeg tenker heller om noen legger inn aksjer hos mannen; “wow, han er enda attraktiv for andre, jeg er heldig!”

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.