Valentinesday? Neitakk!

At USA har en egen dag der man skal gi noen man er gla i er for meg bare helt rart. At den norske handelsstanden har “adoptert” denne dagen er kanskje enda verre! Trenger vi virkelig en egen dag/dato for å vise kjærlighet?

Jeg mener helt klar NEI! For meg er det de små tingene i hverdagen, overraskelsene som gjør det hele. Jeg hadde satt mye mer pris på en blomsterkvast en hvilken som helst annen dag enn den dagen handelsstanden omtrent presser hjerter og blomster på en stakkars. Altså, man føler seg ikke særlig spesiell eller satt pris på den dagen hvor praktisk talt ALLE i denne verden får hjertesjokolade og røde roser.

Nå skal det sies at min mann er elendig til sånt uansett hvilken dag det er, men han KAN være veldig flink med komplimenter. Men de gangene han kommer med overraskelser uansett størrelse, ja da varmer det hjertet. Selv når han kom med brokkoli og mente han hadde kjøpt blomster, ja det er tanken som teller.

Mannen tok med gutta og dro på tur sammen med svigers i går så jeg skulle få hvile, den definitivt beste gaven jeg kunne fått. I dag har jeg forresten brukt julegaven fra han, gavekort på spa og frisør. Snakk om digg opplevelse! Og ingenting som var påtvunget av handelsstanden.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.