Jeg skal selge 100 ting i år

En av de tingene jeg hadde som mål for 2019 er å kvitte meg med alt vi ikke har bruk for, så da bloggeren Pengesnakk la ut at hun skulle selge 100 ting i løpet av året slengte jeg meg på.

100 ting kan nok virke ganske mye, i går da jeg postet på Instagram om dette var det mange som også har kastet seg på, men også noen som er usikker på om de i det hele eier 100 ting. Jeg tenker at det er utrolig hva vi eier og ikke minst, hva folk faktisk kjøper. Det er jo sånn at selv om ikke jeg har bruk for ting så er der jo andre som kan ha bruk for det. Jeg har jo hatt en teori om at jeg kan trenge det en dag, jeg vet jeg har ting som ikke er ute av esken engang som jeg kan kvitte meg med.

Jeg har nå kunne krysset av 12 ting av de 100. En del ullgensere som gutta hadde vokst ut av forsvant forrige uke, denne uka har jeg solgt noe møbler og klær. Føler jeg er på rett vei.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.