Jeg har valgt årets ord 2019 – har du?

Årets ord er ordet som skal “lede din vei” for året, rett og slett guide deg gjennom året.

Jeg tenker dette vil være en nyttig og spennende ide, og samtidig kan hjelpe meg å nå de mål jeg har satt meg for året. Ordet mitt skal hjelpe meg å tenke gjennom gode og mindre gode, eller ganske så dårlige valg. Jeg skal utfordre komfortsonen min, tørre mer. For min del var det viktig å finne ett ord som ville være aktuelt hele året, ikke bare det nyttårsforsettet som blir brutt liksom.

Jeg skal bruke 2019 til å fokusere på å finne veien jeg ønsker å gå, målene jeg vil nå og ikke på alt jeg er redd for å gjøre. Eller alt jeg er redd for at skal skje. Jeg skal fokusere på hva som er positivt for meg. Ordet mitt skal hjelpe meg å jobbe målrettet, holde meg fokusert og skape ett år jeg kan kalle mitt.

Ordet skal brukes i hverdagen, det skal være med meg hele tiden. Jeg har valgt ut ett sitat som inneholder ordet for hver måned. Og jeg har laget ett poster med ordet som skal opp på veggen.

Ordet jeg har valgt er fokus. Jeg skal ha fokus på en og en ting om gangen, fokusere på at alt ikke kan skje med en gang. Jeg skal ha fokus på hva jeg ønsker. Jeg har satt opp mål for hver måned så jeg vet hvor fokuser mitt skal være til en hver tid. Jeg satte selvsagt dette ordet allerede i januar og målet mitt for januar er nådd. Det var ikke noe stort mål, langt derfra faktisk. Men jeg fokuserte på å sette meg ett lite mål så jeg kunne motiveres til å fortsette, og ha en opptur å fokusere på. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Har du valgt ett ord eller kanskje du motiveres til å gjøre det nå?

(Tips til ord: inspirere, motivere, skape, magi, håp, balanse, tro, tilgivelse, familie, tilstedeværelse, sosial, ydmyk)

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.