Første gang på evigheter

Jeg har jo som sagt nevnt tidligere dette med å utfordre meg selv. En av de utfordringer som kanskje har vært størst har vært aktivitet, da stort sett alt har gjort meg dårlig. Og det er en kjensgjerning, føler man ubehag ved å gjøre noe så unngår man det. Sånn er det uten tvil også for meg.

Jeg starta for en tid tilbake med 5 minutt på mølla om gangen, kanskje 2-3 ganger om dagen. Litt for å finne ut om jeg har noen triggerpunkt for plager, og litt for mestringsfølelsen. Jeg har økt litt hver uke, søndag og mandag var jeg oppe i nesten 11 minutter i siste økten. Kjempestolt!

For to dager siden fikk jeg for meg at jeg skulle prøve meg på en tur ut, første gåtur i friskluft siden i sommer! Det var… som en bekjent av meg sa en gang GONDT, en blanding av både godt og vondt. Jeg fikk lide for det etterpå, men kjente likevel at det gjorde godt. Ikke minst å bevise for meg selv at jeg dør ikke av å presse meg, selv ikke over svimmelhetsgrensen. Jeg lå på sofa resten av kvelden, men det var helt greit. Faktisk så presset jeg meg ut en tur i går også! Gikk like langt som dagen før, kanskje om noen uker kan jeg presse meg litt lenger.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.