Nå trenger jeg at ting skjer

De siste månedene har jeg ligget altfor mye på sofaen, aktivitetsnivået har av ulike grunner vært helt på bunnen. Det gjør liksom noe med meg å være sånn som dette, takket nei til en masse invitasjoner. Både samvittighet og selvtillit har fått en kraftig knekk.

Jeg trenger å føle meg litt nyttig så nå må jeg få komme meg litt i gang, er jo ikke så mye jeg orker så begynner i det små. Så i dag er planen litt baking, klesvask, bretting av klær og kanskje litt små DIYs. Har en liten plan på den fronten nemlig.

Altså, bretting av klær, der har jeg en jobb å gjøre. Det har liksom blitt sånn at de har blitt slengt i baljer og samlet seg opp, faktisk helt til det har vært tomt for enkelte ting i skuffene. Oda bretter sine klær mens jeg tar resten. Min del er en stund siden den har blitt tatt…. hmmm… Så ja, har en liten jobb å gjøre der.

Jeg trenger å føle meg nyttig så får det bare være om jeg ligger rett ut hele kvelden…

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.