Jeg er min egen frisør

Kan trygt si at jeg opp gjennom tiden har brukt mye penger på frisør, greia er at jeg er veldig fornøyd med sveisen når jeg skal gå ut derfra. Går i fella hver gang.

Så styler de det pent og har oppi en hel masse kliss. Derfor ser det bra ut. Så er greia… jeg vasker ut at klisset! Da forsvinner selvtilliten og Silje 22 blir Silje 90. Jeg ser ut som ei gammal kjærring. Noen vil nok si at jeg skal godta alderen der jeg er, men altså… ikke gjennomsnittet av de to blir der jeg er engang!

Så derfor har jeg konkludert med at i stedet for å miste absolutt alt av selvtillit så er det beste å beholde undercut så man kan holde sveisen selv. Da er det bare å “sveipe” maskinen over så holder Silje 22 koken enn så lenge.

Og i går, ja da ble Silje 22 platinablond igjen, altså… planen var blondine, men kanskje ikke såååå blond! Vel vi får se hva noen runder med lilla shampoo kan gjøre med selvtilliten.

Tror jeg må finne meg en frisør som skjønner “problemet” og redselen for å se gammel ut! Jeg hadde en sånn frisør på Nordby i Sverige, men etter at vi flytta fra Halden så ble det i dyreste laget å kjøre 9 timer hver vei for en hårklipp!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.