Helg allerede??!

Hverdagen kom litt i seneste laget denne gangen syns jeg, og helgen kom fryktelig fort etter…

Føler meg utakknemlig for tiden sammen med barna i jula, og langt fra sånn. Men gutta har savnet vennene i barnehagen, det er jo ofte sånn at man legger planer for alle besøk man skal ta i julen som ikke man får tid til ellers i året grunnet tidsklemma. Besøkene som likevel ikke blir tatt for når man først har fri så er det jo deilig iallfall for oss voksne å bare slappe av.

Altså med to gutter som er utålmodig og er vant med barnehagetilværelsen der noe skjer stort sett hele dagen til å være mer i ro så blir det travle dager for foreldre som skal være underholdere. Gud forby om barn faktisk skulle lære å kjede seg litt….

Største gullet er litt annerledes med, hun har kommet i en alder der hun er for det meste rolig. Men det har jo sklidd litt ut for henne også med ferie, tror det har vært veldig godt å være våken lenge på kvelden/natta og sove deretter lenge dagen etter. Så rutinene var velkommen for oss alle denne gangen.

Jeg måtte rett og slett ha litt ekstra søvn etter at gutta var sendt til barnehagen i dag, så våknet i det Oda kom hjem fra skolen. Litt utslitt i kroppen kan man vel si. Nettene inneholder dessverre fremdeles altfor lite søvn så får bare bli som det blir med soving på dagene. Besøket hos nevrologen gjorde meg forøvrig ikke ett eneste hakk klokere da de undersøkelser han tok ikke ga noe utsalg. Så da er det bare å fortsette å utredes…

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.