Tenk, desember allerede!

Syns de siste månedene har gått så utrolig fort, tiden løper fra meg. Det er mye jeg gjerne skulle gjort, men det er verken tid eller sted for det akkurat nå. Min tid kommer nok…

Søndag er jo min planleggingsdag for den kommende uken, det er da jeg går gjennom middager, jeg prøver få kabalen til å gå opp med tanke på barnehage, nå planlegger jeg jo også denne kalenderen. Noe planla jeg allerede i oktober/november, men så kommer det bedre tips så litt forandringer skjer hele tiden og må passe å ha tilbehøret som jeg har planlagt til dagen innen rekkevidde. Alt man gir seg ut på liksom.

Nå er det altså mandag og ny uke, som også betyr nye middager.

  • Mandag: Bursdagsbarnets favoritt, fiskeboller med pasta, potet og gulrot.
  • Tirsdag: Pannekaker
  • Onsdag: Vi griller pølser i skogen
  • Torsdag: Kylling, ris, salat og brød.
  • Fredag: Taco
  • Lørdag: Pizza ala Steffagarden
  • Søndag: Kjøttkaker med potet og makaroni

Jeg tror så langt at dette blir uka vår, mulig det blir litt bytting på dager. Men dette er iallfall rettene det blir.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.