Romjula

Julebesøket har reist, og vi begynner se en ende på playmobil esker som skal åpnes… Og bygges! Jeg er iallfall gla det ikke er lego helt enda med massevis av små klosser som blir liggende skjult i teppet og forsvinner i støvsugeren.

Gutta fikk både det jeg og de selv ønsket seg. Jeg ønsket ull til de og det fikk de 5 sett av, de ønsket playmo og det gikk jo også i oppfyllelse. I tillegg var Ailo veldig klar på at han ønsket seg bilbane med 2 looper, noe han har tegnet og satt fra seg lapper rundt omkring i huset så vi skal ta hintet. Julenissen var den som dukket opp med den ønskede bilbanen, nå skal det sies at selv hvor glad Ailo ble for den så tror jeg pappaen ble hakket mer glad. De ligger iallfall like giret på gulvet begge to.

Oda hadde to ønsker i år, hettegenser og headset til PlayStation4. Hun fikk headset og sikkert 10 hettegensere så hun var veldig fornøyd. I tillegg så var det jo disse venninnegavene som ofte inneholder litt godteri og det pleier jo være en slager.

I dag skal vi bare roe helt ned, spise noe enkelt til middag. Julemiddag er godt, men nå kjenner jeg at det skal bli godt med noe lettere.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.