Rampenissen 2.desember

“Mamma, lurer på hva Rampenissen har gjort i dag?” ropte de i kor og sprang opp trappa.

Rampenissen satt på reinsdyra og beskjeden ved siden av var at han måtte ha litt plank om det skulle vanke en overraskelse etter middag. De styra og stelte her for å finne han litt plank som de la foran Rampenissens hus. Planen for dagen var at vi skulle på julegrantenning, Ailo var så spent at det var så vidt vi fikk han med.

Gutta har aldri vært så flink å ha på plass sko og yttertøy etter at de kom hjem som de var i dag. Og raske som rakkern med å komme seg opp trappa! Rampenissen hadde bygd seg slede av planken og oppå låg 3 små pakker med barnas navn på. Stor glede i heimen. Pakkene ble revet bort så fort at bilde blir uten pakker, vi kan iallfall konkludere med at Rampenissen er stor suksess her i huset.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.