Lista er fremdeles lang

Jeg er så glad for at jeg for en tid tilbake satte meg opp en liste over hva jeg skulle frem til jul, i overkommelig mengde. Normalt sett ville jeg nok vært ferdig med det meste, men ettersom ting ikke er helt normalt så går det trått. Noen dager har jeg tatt vann over hodet, det går dessverre utover de neste dagene.

Så ingen tvil at jeg enda har mye å gjøre, men jeg skal nok komme i mål på ett vis.

Etter litt stress med gutta på morgenen var det duket for ett møte som skulle vært tatt for lenge siden, men som har blitt utsatt fra ene eller andre kanten fra begge sider. Nå er det gjort, og godt er det. Bare å hoppe seg tilbake til lista mi og få unna annet som skulle vært gjort for lenge siden. Neida, selv om husarbeid har blitt satt litt på vent de siste månedene så er det absolutt ingenting jeg stresser med. Det tar den tiden det tar.

Men noe helt annet, vi bakte jo pepperkaker for en ukes tid siden, og kan i dag konstatere at jeg må nok bare prøve meg på en pepperkakedeig. Silje gjør ting hun ikke kan. Spenning!

Nå skal jeg forresten gjøre en ting til som Silje ikke kan, lage julesylte! Wish me luck!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.