Kanskje jeg begynner bli voksen…

Man får jo ofte spørsmålet på denne tiden av året; “hva ønsker du deg i julegave?” I år hadde jeg to ønsker på “OSS” listen, og ett på “MEG” listen. På listen til oss begge har jeg satt opp ønske om en DAB radio (vi vet jo hvordan det gikk når mannen skulle ordne radio) og kjøkkenmaskin ( burde kanskje vært meg-listen). Vet ikke hvilken, men vet at jeg ønsker meg en med sterkere motor enn den gamle kenguru maskinen. Den lever sitt eget “hoppende” liv på kjøkkenbenken. Fungerer fint til kake, men straks det blir en tyngre deig så klager den…

På min helt personlige liste står en ny nattkrem, jeg har akkurat gått tom så det passet bra siden man liksom “må” ønske seg noe.

Jeg eller vi har vel kommet dit i livet at vi har alt vi trenger, og kanskje vel så det også. Det eneste man aldri får nok av er sjarmerende dorull nisser, tre nisser og annen sjarmerende julepynt fra barnehagen og skolen. (Skjønt jeg skulle ønske litt mindre paljetter som bare faller av og litt mer holdbar julepynt for dette er absolutt ting jeg syns har en enorm verdi). I fjor fikk vi konfekt fra Pascal, krydder fra Norgesglasset. Kanskje de beste julegavene vi har fått på lenge. Ting vi bruker, ting som ikke bare blir stående. Og jeg ønsker opplevelser, påfyll i minnebanken. Før hadde jeg ønskelister lange som ett vondt år… kanskje dette er å bli voksen?

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.