Endelig er dagen her

For 3 år siden, jeg visste det skulle skje. En eller gang i løpet av den dagen så skulle vi få møte deg! Vi var så spent, det føltes så annerledes med deg. Jeg har hele tiden tenkt at det var fordi jeg visste du var den siste…

Du hadde ikke tid til å være baby, du gikk fra å være baby til stor gutt på bare noen måneder. Du ville gjøre alt som storebror. Som ettåring så kjørte du den elektriske traktoren hans, du prata som en foss før du var to. Og som toåring så kjørte du Ailo sin atv, du har knekt alle kodene… en etter en!

Du er en hardhaus og en tøffing, men også veldig sårbar. Du gir oss alle noe å bryne seg på. Du er en skikkelig mammadalt, du har 1000 koser og nusser til oss alle hver dag. Du våkner flere ganger om natten bare for å sjekke at jeg er der. Mamma! MAMMA! Da er det bare å løpe! Og jeg skal fortsette å løpe for deg så lenge beina klarer iallfall…

Gratulerer med 3 års dagen din, Odin! Jeg elsker deg så ufattelig høyt!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.