5 ting jeg er redd for

Jeg er egentlig ei kjempepyse så å velge ut noe jeg er redd for er veldig lett, men hva jeg er mest redd for er kanskje verre… å miste de jeg er aller mest gla i står så høyt på denne at den blir ikke en av de 5. Men jeg kan seriøst ikke tenke meg noe verre!

  1. Mørket. Jeg er mørkredd, skikkelig mørkredd. Jeg går helst ikke over tunet vårt alene i mørket engang. Har alltid vært sånn, og fikk høre når jeg var liten at det kom til å gå over når jeg ble voksen. Gjett hva? Det gjorde ikke det!
  2. Kuer/kyr. Kjært barn har mange navn, jeg syns de er skumle, fryktelig store og ikke minst tunge.
  3. Kreft. Denne kan selvsagt gå under det å miste mine nærmeste, men jeg får frysninger gjennom kroppen bare jeg hører ordet. Å bli rammet av det selv, mine nærmeste, omgangskrets, familie… uansett hvem liksom. Jeg håper det blir oppfunnet en kur som har positiv effekt på all form for kreft. Kreft var min første tanke når jeg selv ble syk.
  4. Livet. Ja det høres kanskje rart ut, for alle sier at de er redd for døden. Jeg er redd for at jeg ikke skal på oppleve nok, at jeg skal ta feil valg, dumme valg. At jeg ikke skal tørre leve livet, at jeg alltid skal være redd for hva andre syns og mener.
  5. Brann. Nå har jo vi opplevd det å miste alt vi eier i brann, dette er noe jeg håper jeg aldri vil oppleve igjen. Å føle seg så liten, hjelpeløs og maktesløs. At du eier og har bare forsvinner opp i røyk. Jeg husker enda lukten, inntrykket, kvalmen når vi kom tilbake til huset dagen etter. Håpet om at kanskje kan det være en liten ting igjen å redde… men så er ALT borte!

Har du lest de andre innleggene i 5 ting kategorien?

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.