Pepperkakebaking

Av diverse grunner så ble det hjemmedag på gutta i dag også, og da måtte vi finne på noe for å få dagen å gå. Vi har skulle bakt pepperkaker en stund nå, men har vært andre ting som har blitt prioritert. I dag ble det endelig… takket være ferdig kjøpedeig så slapp jeg planlegge i forkant! Jeg har faktisk aldri laget pepperkaker fra bunn av selv om jeg faktisk har kjøpt ferdig pepperkakekrydder. Jeg er så lettlurt på sånt!

Odin var engasjert i baking i sånn cirka 10 minutt, mens Ailo har baka sammen med meg nesten hele tiden. Litt til og fra, men har kommet fort tilbake. Han er vanvittig opptatt av tall og telling om dagen så når tall formene kom på benken så var han helt med. Så i år ble det endel pedagogiske pepperkaker, tenker jeg får noen plusspoeng fra mammapolitiet der!

Vi måtte lage noen ekstra 3 tall siden lillebror blir 3 på mandag, og Ailo har allerede bestilt kjekt med 5tall til bursdagen sin.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.