På tide å utfordre meg selv litt – ukemeny

Da har vi allerede kommet til uke 48 på kalenderen, og snart er det jul!! Jeg gleder meg omtrent like mye som barna… i år igjen!

Det ble litt forandringer i gårsdagens middag, så da blir det kjøttkaker i dag. En av de beste middagene jeg får faktisk. Du lurer sikkert på hva jeg skal utfordre meg selv til, og hør her; jeg føler ukemenyen min begynner bli litt kjedelig! Så av den grunn så har jeg tenkt til at fra nyttår så skal jeg begynne å bla i kokebøker og google meg frem til en ny rett pr uke! Vi må utvide “horisonten” litt med tanke på mat!

  • Mandag: Kjøttkaker med brun saus, potet og pasta.
  • Tirsdag: Risgrøt
  • Onsdag: Fiskepudding med hvit saus, potet, revet gulrot og fullkornsmakaroni.
  • Torsdag: Kjøttpølse og potetmos (og fullkornsmakaroni)
  • Fredag: Pizza
  • Lørdag: Kyllingwok
  • Søndag: Hjortebiff med hasselbackpoteter, rødvinsaus og pannestekte grønnsaker

Håper at noe av det nevnte faller i smak!

Tenkte bake litt denne uken, skal prøve meg på ett eltefritt brød med surdeig og jeg skal lage polarbrød. Så blir det siste rest av julekakene.

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.