Livet

Iblant skulle jeg ønske at jeg kunne skrive alt her, uten filter. For jeg har mye jeg må skrive om, men alt egner seg dessverre ikke for offentligheten. Jeg kan bare ikke utlevere alle som har vært innom livet mitt uansett hvor mye jeg har vært gjennom.

Så da har jeg blokka mi, en notatbok i A4 format, der skriver jeg ned alt som ikke egner seg her. Ikke har jeg hatt den mange månedene heller, men den begynner jaggu bli full. Rett og slett av tanker som bare må ut, ned på papiret. For min del er det den absolutt beste måten å få ting litt ut av systemet på, og kanskje til og med bearbeide.

For å skryte litt av meg selv så har denne skrivingen hjulpet meg til ett valg jeg har tatt de siste dagene. Om ikke for min del så for barna sin del så valgte jeg å sette fortiden litt til siden, jeg sendte derfor en tekstmelding til en person jeg aldri trodde jeg skulle kommunisere med igjen. Og det føltes godt… Jeg er glad jeg gjorde det!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.