Lefsebaking – første forsøk

Ser tilbake på det og kan ikke annet enn å dra på smilebåndet. Mamma og jeg hadde bestemt at vi skulle prøve oss på lefsebaking i går, og sånn ble det. Mamma skryter aldri så mye av å ha gått den berømte husmorskolen, men vi kan vel trygt si at man lærer ikke bake lefse der. Altså, første gang for oss begge.

Lefsene ble vel på sitt vis bra de, men vi var liksom ikke helt sikker på det der med å fukte de så lefsene ble altfor bløte før de skulle smøres. Men frem til da ble de som lefser skulle bli… tror jeg! For sannheten er jo at jeg vet jo ikke hvordan de skal se ut før de smøres.

Må ærlig innrømme at lefsene hadde ikke ett verken insta eller bloggvennlig utseende så ble ikke ett eneste bilde av de. Men smaken, den var akkurat som den skulle være.

Jeg skal lære meg dette med lefser så gir meg ikke her! Dette skal øves på! Dette forsøket setter jeg på forsøkskontoen!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.