Jeg er min egen begrensning

Her om dagen hadde jeg en veldig interessant samtale med en dame på Instagram, rimelig rett frem vil jeg si!

Hva vil du oppnå Silje? Lettere satt ut av det direkte spørsmålet og kanskje litt med følelsen av at nå har jeg skrevet noe dumt ett sted. Grunda litt så kom spørsmålet nesten ordrett igjen, men ble skrevet mer forståelig for en enkel blondine fra landet. Silje, hør her, du skriver bra og mye av det du skriver om treffer hjertet, men hva vil du oppnå? Hvor langt vil du komme med skrivingen? Jeg tenker meg om, leser det hun skriver flere ganger. “Vel om noe av hva jeg skriver treffer så har jeg oppnådd noe, jeg vet det er lettere for meg å skrive ting enn å prate om det. Jeg vil motivere. Jeg vil glede. Jeg vil vise en verden som ikke er helt perfekt. Jeg vil bidra. Jeg vil tjene penger. Jeg vil opp og jeg vil frem. Jeg vil vise verden at jeg ikke er BARE ei enkel blondine fra landet!

Hvem eller hva stopper deg? Ehh… pr nå så er det vel kanskje jeg, jeg er redd for å mislykkes, redd for hva andre skal syns… Samtalen var mye lenger, men jeg velger å avslutte med det hun skrev flere ganger.

Våg å tørre, våg å satse, våg å tro på deg selv! Silje, husk at du er din største begrensning!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.