Hva vil jeg egentlig med livet?

Noen ganger så skjer det ting i livet som gjør at ting blir satt i perspektiv, ting som får deg til å ønske mer…

Ta for eksempel nå som jeg har vært syk, jeg har bestemt meg for at når dette “hva det nå enn er” slipper så skal jeg satse på noe jeg har tenkt på og drømt om i flere år! Altså, oppi dette så har jeg gått fra å tenke den første tiden at jeg har tre måneder igjen å leve til at jeg nå tror at dette gir slipp… en dag! Hvorfor skal ikke jeg ha en sjanse til å lykkes? Hvorfor skal ikke jeg klare deg som så mange har klart før meg?

Greit, jeg bor på bygda og bygdetrollet ønsker ikke at noen andre skal lykkes med noe. Nei for bygdetrollet skulle ønske de kom med ideen selv! Jeg trenger ikke bygdetrollet for å lykkes, jeg trenger meg! Og jeg trenger troen! Ønsket! Viljen! Jeg vet at jeg har det i meg! Om det som feiler slipper taket i 2018, 2019 eller senere så vet jeg iallfall hva jeg skal!

© 2019 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.