Hello november

Endelig er vi kommet til en av mine favoritt måneder! Bursdagsmåneden! Måneden da jeg endelig kan begynne å pynte så smått til jul! Jeg skal bake ferdig til jul! Endelig…

Men først i dag, har ladet litt i dag! Jeg blir sliten av ingenting, tok av alt sengetøy på formiddagen etter det var jeg i koma en time etterpå. Har heldigvis fått vaska litt sengetøy også, og må jo få på igjen så regner med at resten av kvelden blir på sofaen. Jeg er lei av å gå sånn for halv maskin, skulle ønske jeg hadde ett par dager som var Ok. Men tenker at jeg skal få alt i orden til jul så må jeg begynne nå, hvis ikke er det ingen sjanse for å bli ferdig. Skal ikke syte så mye mer enn det…

I går var det 3år siden min mormor døde, og i helgen skal vi minnes de døde så da blir det lys på graven deres. Jeg bodde hos mormor og morfar hele oppveksten, noe som kanskje gjorde meg veldig bortskjemt. Men er så ufattelig gla for at jeg hadde de! Jeg vet at de begge hadde elsket gjengen min, men morfar fikk aldri møte noen av de. Mormor døde en måned før Odin ble født, hun hadde helt sikkert forgudet han like mye som hun forgudet Oda og Ailo.

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.