Hallo mandag

Ny uke, nye muligheter, er det ikke det man sier? Har du fått med deg ukemenyen for denne uken?

Vet at denne uken byr på flere julesmeller enn den lille jeg hadde for litt siden, tenkte nemlig at på onsdag skal gutta få bake pannekaker. Og jeg er nok den som gleder meg mest til det, igjen! Har dere forresten fått med at P7 klem har begynt å spille julesanger? Åhhh!!

Så var det denne adventskalenderen, i utgangspunktet er jeg motstander av pakkekalender. At barna skal få en pakke hver dag syns jeg tar bort litt av julaftens magi. Så planen er at jeg kombinerer noen småpakker med rampenissen Alfred. Om barna er ekstra flinke en dag så vanker det pakker, men rampenissen skal gjøre litt hyss også. Og barna må kanskje ut på oppdrag eller skattejakt.

Listene er lange for ting som skal bli gjort de neste uke, og jeg både tror og håper jeg har satt realistiske mål! Men nå skal jeg prøve meg på en liten gåtur, de har vært i fåtall siste månedene! Blir spennende! Kryss fingre!

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.