Guttas favorittsted

Jeg har fått lov å vise frem det aller helligste, garasjen! Her trives gutta i alle aldre aller best.

Mannen har ordna seg så han fint kan klare seg her om han skulle bli kasta ut, uten at faren for det er der så lenge han ikke kommer med flere ekstreme høyttalere. Men her han installert seg med både sofagruppe, projektor og lerret. Naturligvis er også her anlegg for musikk og filmopplevelser. Og altså en greit stor kjøkkeninnredning. Selvsagt leves guttedrømmen ut her, motorsykkel, motorcross for alle størrelse gutter, snøscooter og selvsagt en gammel BMW cab som er kjøpt mest av nostalgiske grunner. Samme type som den første han hadde eller noe sånt.

Nevnte jeg forresten at denne “garasjen” hans er det gamle fjøset så den er i to etasjer og stort sett alt er bare guttegreier. Ja da syns jeg faktisk det er greit at jeg får ha det inne i huset. (Viser enda en gang til høyttalerne som jeg venner meg til litt etter litt, men som likevel gir tillatelse til maling av stue sånn helt automatisk.)

© 2020 steffagarden . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.